FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
sfat pt sub+amp in octavia

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Lofty

Conectat la: 10 Iun 2005

MesajTrimis: Vin Iun 10, 2005 5:46 pm    Titlul subiectului: sfat pt sub+amp in octavia Raspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor!
Am observat ca pe acest forum este mai multa activitate decat pe altele dedicate subiectului car hi-fi. De aceea, cu scuzele de rigoare ca nu sunt asa initiat in domeniu ca voi, as dori un sfat avizat cat de cat.
Mi-am achizitionat o Octavia care a venit din fabrica cu 8 difuzoare (4 in usile din fata, 2 mici -de inalte in usile din spate si 2 - jalnice in spate). De asemenea mi-au montat (numai ei stiu cum) ca si oferta un cd-player Clarion 4x51 care scoate cred real 4x27 Question . Problema e ca in spate se aude slab de tot si basul e inexistent. Pe fata se aude acceptabil. Per total e un sistem mai prost ca cel de la vechea Dacie, de la care mi-au ramas un cdplayer Panasonic 4x40 dar care are si iesire pentru sub (spre deosebire de Clarionul actual care cre ca n-are) si doua boxe mari ovale JVC de 240W (scrie pe ele). Boxele astea n-am unde sa le pun pe Octavie, deci troneaza in debara, iar playerul ori il pun in locul Clarionului ca are iesiri pt sub, ori le vand pe amandoua sa-mi iau altceva. Hai sa nu va plictisesc...sorry... Smile
Sunt decis sa iau un sub+amplificator. La sub m-am gandit la JBL GTO 1200B, cu 250W RMS. Problema e ca nu stiu ce amplificator i se potriveste cel mai bine... Question As aprecia mult de tot (dau beri reci Wink ) ajutorul vostru. N-as vrea sa am probleme de genul "imi intra prea repede in zona de protected" Wink
Credeti ca sub pasiv + amp se comporta la fel ca un sub activ (JBL BassPro II) sau e mai buna prima varianta? Cum se monteaza corect un sub activ?
Imi puteti recomanda niste profesionisti (a se interpreta cunoscatori) din Bucuresti unde sa-mi montez si eu instalatia? Sa auzim de bine....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Vin Iun 10, 2005 5:46 pm    Titlul subiectului: Mitica

Sus
viperu

Conectat la: 28 Mai 2004

MesajTrimis: Vin Iun 10, 2005 11:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

un test face cat o mie de sfaturi... mergi si incearca niste combinatii de sub+amp si lasa urechile sa decida...
sfigmo

Conectat la: 09 Noi 2004

MesajTrimis: Dum Iun 12, 2005 8:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu care sunt din Cluj iti recomand cu caldura sa mergi la TOTTAL MOTTO in Bucuresti pe str.Stirbei Voda nr.2 in spatele blocului...Langa restaurantul Velvet...sunt super profesionisti si pana ce tu nu esti convins ca iti place cum suna nu te lasa sa pleci Smile...bafta
Lofty

Conectat la: 10 Iun 2005

MesajTrimis: Lun Iun 13, 2005 6:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa am sa fac. Nu as vrea totusi sa-mi bage pe gat cine stie ce amplificator sau dau de unii ce sunt cu ochii pe jecmaneala si nu pe configuratia optima. Am mai fost la unii ce-mi recomandau cu caldura niste JBL-uri made in China. Cand i-am intrbat ce cauta chinezii in afacerea asta mi-au raspuns ceva de genul: dar de care vrei bai frate, ce conteaza, scrie JBl pe ele? sa avem pardon si mintea cea de pe urma... Smile
Mersi pentru propuneri, dar ma gandeam sa-mi spuneti ce ar fi compatibil din punct de vedere tehnic cu sub-ul ales de mine. Sa ne auzim cu bine!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sfigmo

Conectat la: 09 Noi 2004

MesajTrimis: Lun Iun 13, 2005 7:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca berile sunt pentru recomandari sau mai bine spus pareri despre JBL eu cu siguranta nu voi primi...hai sa o luam asa...difuzor care suna de-a dreptul rau nu exista...totul depinde de cum e instalat si cine il impinge...ma abtin de la critici sau comentarii la adresa JBL...vorba lui viperul...un test face multe...du-te unde ti-am recomandat si vei vedea acolo...poti fi sigur ca baietii vor scoate tot ce are mai bun JBL-ul in el...bafta
adic95

Conectat la: 09 Apr 2004

MesajTrimis: Dum Iun 19, 2005 9:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu pe Octavia am urmatorul sistem:
HU: VDO-Dayton 2703
Amp: JBL 4000 4/3/2 canale pus in configuratia 2x75w(toate 4 difuzoarele puse in paralel 2+2) + 1x150w subwoofer
Sub: JBL 1200 in tub

Se aude bine, dar la volum mare intra plasticele din ,asina in rezonanta si nu am avut ce sa le fac.

Ce imi place cel mai mult e ca afara nu se aude aproape deloc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Sound on the road Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum