FAQFAQ   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
Intretinere scule...
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Cafenea
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Netcrusher

Conectat la: 13 Mai 2005

MesajTrimis: Lun Noi 21, 2005 12:15 am    Titlul subiectului: Intretinere scule... Raspunde cu citat (quote)

As dori sa postati aici cateva tehnici de intretinere/curatare a sculelor. Cum faceti sa le tineti ca noi atati ani...
De exemplu, le acoperiti cand nu le folositi? Le stergeti cu vreo substanta anume la un anumit interval de timp?

P.S. Cred ca aici ar trebui in primul rand sa ne dea niste sfaturi momolo...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mitica
Reclamagiu

MesajTrimis: Lun Noi 21, 2005 12:15 am    Titlul subiectului: Mitica

Sus
Serby

Conectat la: 01 Feb 2004

MesajTrimis: Lun Noi 21, 2005 12:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu pun o panza subtire dar deasa peste amplificator ca sa nu intre praful in el. Arata ca nou. Din timp in timp il mai curat (in zona butoanelor ) cu pensula foarte moale facuta din par natural:)
Sus
momolo
Vizitator

MesajTrimis: Lun Noi 21, 2005 12:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

este simplu:
1. le sterg foarte rar de praf; incerc sa curat praful in camera astfel ca sursa principala de praf sa fie diminuata.
2. cand le sterg de praf folosesc o carpa foarte moale si nu insist apasand pe masca frontala. De obicei folosesc aspirator cu perie foarte moale rotunda (o am de la un aspirator rusesc din 1962 de la bunica). Orice cadran de plexi sau plastic se zgarie usor.
3. orice disc folosit inainte de bagare in sertar ma uit atent daca are scame si le inlatur. Orice rabat la treaba asta face ca efortul sa fie inutil. Contrar opiniei generale NU este o treaba stresanta/obositoare; este o problema de disciplina nemteasca greu de acceptat in mijlocul unei obisnuintze balkanice de puturosenie si indiferenta semiorientala.
4. camera este interzisa la copii si animale nesupravegheate.
5. nu folosesc butoanele cu mainile soioase de mancare. Nu scap telecomanda in ciorba!
6. Jucariile HiFi NU merg la chefuri; acolo sunt folosite gioarse destinate problemei pe care se poate varsa sampanie si voma!
7. nu imprumut scule audio si nici discuri (fac exceptii foarte rare, prefer sa le copiez ca sa nu se supere pretendentii).
8. NU ma plimb cu sculele in geamantan la comparatii si intruniri DIY. Orice iesire s-a lasat cu daune de obicei asa ca m-am invatat minte!
9. NU aprind si sting aparatele intruna; daca le folosesc mai bine merg continuu fara multe tranzitii.
10. folosesc spatii adecvate, nu pun aparatele in frig, umezeala, condens, etc.

Simplu!....pentru oameni ordonati; pentru jegosi este o problema!
Sus
Netcrusher

MesajTrimis: Lun Noi 21, 2005 12:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Inseamna ca nu suntem foarte indepartati cu principiile...
Legile tale sunt perfect aplicabile, si le folosesc aproape in exclusivitate...
Am o pisica care sta si nesupravegheata in camera...
In rest... m-am invatat si eu minte sa nu scot sculele din casa.. si sa nici nu imprumut CD-uri... si culmea coincidentei este ca si eu le copiez prietenilor cand doresc ceva...

P.S. Cred ca regula cu mancarea... este.. foarte amuzanta.. oare cine este atat de inconstient sa puna mana pe o scula de cateva sute bune de euro, in timp ce este cu friptura in fata...
Sus
danb

Conectat la: 10 Feb 2004

MesajTrimis: Lun Noi 21, 2005 4:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

1. Folosesc telecomanda.
Sus
Netcrusher

MesajTrimis: Lun Noi 21, 2005 8:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si daca folosesti telecomanda nu se pune praful pe scule? Sau ai vreo incinta in care nu intra praful in care le tii, si prin care merge telecomanda?
Sus
mitica
Vizitator

MesajTrimis: Lun Noi 21, 2005 8:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tare faza cu telecomanda scapata in ciorba
Sus
bibi
Vizitator

MesajTrimis: Lun Noi 21, 2005 9:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Netcrusher a scris:

P.S. Cred ca regula cu mancarea... este.. foarte amuzanta.. oare cine este atat de inconstient sa puna mana pe o scula de cateva sute bune de euro, in timp ce este cu friptura in fata...

Eu
Sus
nicumur
Vizitator

MesajTrimis: Lun Noi 21, 2005 9:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Phiiiiiiii....
Ce-are de-a face friptura din fata mea cu scula de sute de euroi, ca doar nu mananc friptura cu mana Shocked Laughing Laughing Laughing
Sus
Netcrusher

MesajTrimis: Lun Noi 21, 2005 11:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu stiam ca ... pulpele de pui (fripte) se tzin cu mana.. Smile Da noah.. daca voi nu mancati asa..

Hai ca deviem de la subiect... Smile
Sus
TaucheR

Conectat la: 13 Iun 2004

MesajTrimis: Mar Noi 22, 2005 2:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mi-e foame!...

danb

Conectat la: 10 Feb 2004

MesajTrimis: Mar Noi 22, 2005 11:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

(Mda, traim intr-o tara prafuita rau. Cica din cauza ca se construieste in draci).

2. Magic wand sau cum ii zice la pamatuful ala minune

PS: nu am scule adevarate care sa ma faca sa ma gindesc la manusi, incerc doar sa nu le zgirii si sa nu le patez iremediabil.
Sus
sorin6

Conectat la: 29 Noi 2004

MesajTrimis: Mar Noi 22, 2005 12:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O telecomanda universala programabila cu "learn", care le inlocuieste pe toate celelalte, uiti ca sculele au butoane, inclusiv pentru volum si tray-ul de la CD, curatat de 2 ori pe an cu serviete impregnate, eviti sa tii sculele in bucatarie sau garaj, eu zic ca o pozitie medie si rezonabila este cea mai buna solutie... Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
amlethus

Conectat la: 18 Aug 2005

MesajTrimis: Mar Noi 22, 2005 1:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

intrebare: cu ce e recomandabil sa se stearga display-ul lap-top-ului?
Sus
nicumur
Vizitator

MesajTrimis: Mar Noi 22, 2005 5:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Netcrusher a scris:
Eu stiam ca ... pulpele de pui (fripte) se tzin cu mana.. Smile Da noah.. daca voi nu mancati asa..

Hai ca deviem de la subiect... Smile

Se tin cu mana, dar sunt invelite in staniol in partea de jos... Laughing
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului HiFi & Multimedia -> Cafenea Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
Pagina 1 din 8

Salt la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum